Apéritifs
Gillardeau’s 14
Franse oesters per 3 stuks
Huîtres gratinées 14
Zeeuwse gegratineerde oesters per 3 stuks
Charcuterie 16
Jambon Français
Oeuf Mayonaise 10
Franse klassieker; gekookte eieren met mayonaise
Artichaut 12
Artisjok
Petites croquettes de crevettes 14
Garnalenkroketjes 6 stuks
Croquettes au fromage 12
Kaas-mosterd kroketjes
Petit brioche anguille & Foie gras 24
3 stuks mini brioche met paling en foie gras
Blinis au Caviar ( 10 au 30 gr ) 35 | 95
Bieslook, crème fraîche, sjalot
Les Entrées
Tartare de boeuf 16
Klassieke bereiding van steak tartaar
Foie Gras 24
Terrine van eendenlever
Escargots à la Bourguignonne 16
6 stuks
Bar sauvage 20
Dun gesneden wilde zeebaars met citrus
Paté en croûte 18
Geserveerd met compote van perzik
Saumon et avocat 16
Tartaar van zalm en avocado
Petit Tournedos rossini 24
Geserveerd met ganzenlever en truffel
Soupe à la citrouille 10
Romige pompoensoep
Bouillabaisse 16
Geserveerd met rouille, toast en gruyère
Les Plats
Steak au Poivre 32
Steak in pepersaus met botersla en franse friet
Poisson en croûte 28
Wellington gevuld met kabeljauwhaas, duxelles en spinazie
Poulet Noir 28
Franse Hoeve kip suprême met groene asperge en gevogeltejus
Chateaubriand 2 personen 39 p.p.
Geserveerd met béarnaisesaus, waterkers, botersla en franse friet
Langoustines grillées 48
Gegrilde langoustines in knoflook met botersla en franse friet
Rouget Rôti 32
Rode Mulfilet met antiboise en geroosterde prei
Ratatouille 22
Dun gesneden courgette, aubergine, tomaat en paprika
Moules Frites 28
Gekookte mosselen met botersla en franse friet
Les Enfants
Le petit Tournedos 17
Garnaalkroket met franse frietjes 12
Doradefilet petit 15
Les accompagnement
Baguette 6
Stokbrood van ‘in de bakkerij’
Pommes frites 6
Dungesneden franse frietjes met huisgemaakte mayonaise
Salade avec vinaigrette 5
Botersla met franse dressing
Les desserts
Éclair 12
Chocolade éclair met vanille ijs
Tarte tartin 10
Omgekeerde appeltaart met vanille ijs
Crème brûlée 12
Vanille crème brûlée met vanille-ijs
Tartelette au citron 12
Met citroencrème, framboos en witte chocolade
Les Fromages 16
Selectie franse kazen van Erik Murre
Lilou’s Madeleines 5
3 stuks